Ekologiskt -Kött med kärlek!

Djuren kommer ifrån vår gård på Askö där dom lever i en lugn och stressfri miljö. De äter det de är gjorda för: gräs och örter som de betar fritt på sommaren och på vinterhalvåret får de ensilage, som är konserverat gräs. De har tillgång till vatten och mineraler året runt. De växer långsamt och köttet blir därför väldigt mört och marmorerat.

 -NÖTKÖTT-


Köttlådan innehåller 1/8 nöt och väger ca 18-25kg. 50% köttfärs och 50% finstyckdetaljer av:

  • Oxfilé eller Entrecote
  • Ryggbiff
  • Fransyska
  • Rostbiff
  • Högrev
  • Bogstek
  • Innanlår
  • Ytterlår
  • Rulle
  • Köttfärs i 1kg förpackningar


Köttet är hängmörat, finstyckat (benfritt), vakuumförpackat och uppmärkt. Bara att lägga i frysen eller tillaga direkt. Finstyckdetaljerna kan ligga i kylen i 2 veckor för ytterligare vakuummörning.


179:-/kg


-LAMMKÖTT-


Vi erbjuder olika styckningsalternativ av ert lamm


Finstyckning - Bogar med ben, stekar med ben, kotletter, ribs och lammfärs

Ca 12-14kg

229:-/kg


Grillstyckning - Skivade bogar, skivade stekar, kotletter, skivad hals, ribs och lammfärs

Ca 14-16kg

229:-/kg


Gourmetstyckning - Benfria bogar, benfria bakdelsstekar, entrecote, ytter- och innerfilé, lammracks och lammfärs

Ca 10-12kg

289:-/kg



Övrig styckning såsom helfall eller grovstyckning efter överenskommelse 189:-/kg. Köttet är vakuumförpackat och märkt med vikt och styckningsdetalj.

För bokning av köttlåda, vänligen fyll i formuläret nedan.

 
 
 
 

Utlämning av köttlådan sker på Askö Gård.

För hemleverans i Västerås med omnejd tillkommer en framkörningsavgift på 99kr.